ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ!!
Καλησπέρα σε όλους,
κάνουμε μια εργασία στα πλαίσια του μαθήματος Ηλεκτρονικό Εμπόριο του τομέα παραγωγής και θα θέλαμε την βοήθεια σας.....αφιερώστε 3 λεπτάκια απο τον χρόνο σας για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μας (http://goo.gl/uiy0O).Το θέμα του,όπως αναφέρεται και στην επικεφαλίδα του τόπικ, είναι τα πάρτυ...οπότε νομίζω θα το βρείτε πολύ ευχάριστο!!!Συμπληρώστε το και στην συνέχεια στείλτε το και στους φίλους σας!!Ευχαριστούμε πολύ!!
κάνουμε μια εργασία στα πλαίσια του μαθήματος Ηλεκτρονικό Εμπόριο του τομέα παραγωγής και θα θέλαμε την βοήθεια σας.....αφιερώστε 3 λεπτάκια απο τον χρόνο σας για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μας (http://goo.gl/uiy0O).Το θέμα του,όπως αναφέρεται και στην επικεφαλίδα του τόπικ, είναι τα πάρτυ...οπότε νομίζω θα το βρείτε πολύ ευχάριστο!!!Συμπληρώστε το και στην συνέχεια στείλτε το και στους φίλους σας!!Ευχαριστούμε πολύ!!
-
- MechEng Seeder
Re: ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ!!
Χαχαα....δεν έπεσες και πολύ έξω...
ελπίζω να εχει ανταπόκριση .... το συμπλήρωσα
Κι εγώ. Καλή επιτυχία με την εργασία
- SlasherG
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
done! καλή συνέχεια
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
και από εμέναSlasherG wrote:done! καλή συνέχεια
ποιο είναι το θέμα της εργασίας και τι συμπεράσματα προσπαθείτε να βγάλετε;
Κατ αρχάς σας ευχαριστούμε όλους για τις απάντησεις σας...συνεχίζετε να το συμπληρώνετε και μην ξεχνάτε να το στέλνετε και σε φίλους σας να το συμπληρώσουν και αυτοί...όπως είδατε είναι ευχάριστο,πολύ μικρό και φεύγει μπάμ-μπάμ οπότε δεν νομίζω οτι είναι κάτι το ιδιαίτερο....φίλε Κουτσίκι αν θές μπορείς να έρθεις στις παρουσιάσεις που γίνονται στο τέλος του μαθήματος...εκεί νομίζω θα σου λυθούν όλες οι απορίες...
- panepistimonas
- MechEng Seeder
ειδοποιήστε και μένα!la bomba wrote:Κατ αρχάς σας ευχαριστούμε όλους για τις απάντησεις σας...συνεχίζετε να το συμπληρώνετε και μην ξεχνάτε να το στέλνετε και σε φίλους σας να το συμπληρώσουν και αυτοί...όπως είδατε είναι ευχάριστο,πολύ μικρό και φεύγει μπάμ-μπάμ οπότε δεν νομίζω οτι είναι κάτι το ιδιαίτερο....φίλε Κουτσίκι αν θές μπορείς να έρθεις στις παρουσιάσεις που γίνονται στο τέλος του μαθήματος...εκεί νομίζω θα σου λυθούν όλες οι απορίες...