Γ.Σ. Μηχανολογων 13/11/2012
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: Γ.Σ. Μηχανολογων 13/11/2012
Δεν είναι έκτακτη η ΓΣ για το Πολυτεχνείο. Γίνεται κάθε χρόνο και είναι μία από τις 2 τακτικές συνελεύσεις του Συλλόγου.
- ShadowMech
- Praetorian
Melenios wrote:α) γράφε καλύτερα ShadowMech
β) αν δεν σου αρέσει μη τα διαβάζεις (αν και για να καταλάβεις ότι δεν σου αρέσει, θα πρέπει να το διαβάσεις πρώτα....)
επομένως καλύτερα ... μη συμμετέχεις.....
γ) Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
ShadowMech wrote:Ρε μαλακες χαλαρωστε λιγο... κραζετε για να κραξετε. Αμα εχετε να πειτε κατι ουσιαστικο πειτε το, αλλιως μη λετε τα ιδια και τα ιδια.
Θέλω να κάνεις επιτέλους κάτι βρώμικο
που να ξεφεύγει απ' της ρουτίνας τη χλαπάτσα
Θέλω να φύγεις, αγαπούλα, μ' άλλο γκόμενο
και να πετάξεις το παιδί απ' την ταράτσα
- ShadowMech
- Praetorian
Ενταξει Τζιμακο
ναι αλλά το καταστατικό λέει το 2ο 15-ημερο του Νοέμβρη .....δεν πιστεύω να γίνει και άλλη τον Νοέμβρη....εκτός βέβαια αν πάλι συμβεί κάτι έκτακτο! η φανταστούν ότι συμβαίνει κάτι έκτακτο και συγκαλέσουν έκτακτη ΓΣrolandofshire wrote:Δεν είναι έκτακτη η ΓΣ για το Πολυτεχνείο. Γίνεται κάθε χρόνο και είναι μία από τις 2 τακτικές συνελεύσεις του Συλλόγου.
η 1η τακτική γσ γίνεται γίνεται προκειμένου να ενημερωθούμε για τη δράση του συλλόγου και να καθοριστεί η μελλοντική δράση του.
το ακ έτος 12-13 έχουν γίνει τόσες ΓΣ με πιο πρόσφατη στις 5/11 που τελείωσε και σχετικά νωρίς.
Άραγε δεν θα μπορούσαν να συζητήσουν το περιεχόμενο της "δράσης" του ΦΣ τότε?
ή μήπως έχουν τόσο πολλά να πουν που δεν τους έφτανε ο χρόνος?
αν ναι .....τότε μία καλή ιδέα είναι να μη φλυαρούν ανούσια και να μειώσουν στο ελάχιστο τον "ξύλινο λόγο"που κατά κόρον χρησιμοποιείται.
Παίδες, η σχολή είναι σίγουρα κλειστή και Παρασκευή ανεξαρτήτως αποτελέσματος συνέλευσης, γιατί ο εορτασμός πολυτεχνείου κάθε χρόνο είναι τριήμερος 16-17-18 νομίζω
η μηπως ειναι κλειστη 15-16-17?
επειδη ο ατμουλης μας ειπε οτι κατι τετοιο του ειπαν απο πρυτανεια ...
θα συμφωνήσω. σε κάθε ποστ που λεει Γ.Σ. μηχανολόγων αα/αα/αααα διαβάζουμε αναλύσεις περί καταλήψεων τι γίνεται εδώ εκεί παραλού αν πρέπει να γίνονται κ δν ξέρω τι άλλο.ShadowMech wrote:Ρε μαλακες χαλαρωστε λιγο... κραζετε για να κραξετε. Αμα εχετε να πειτε κατι ουσιαστικο πειτε το, αλλιως μη λετε τα ιδια και τα ιδια.
ανοίξτε ένα ποστ αναλύστε τα εκεί. και κρατήστε το τοπικ της εκάστοτε Γ.Σ. για πράγματα που αφορούν αυτήν.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
ποιός είναι ο ατμούλης ? ξέρει κανείς υπεύθυνα αν θα κλείσει με απόφαση της πρυτανείας η σχολή την Πέμπτη ?jobo wrote:η μηπως ειναι κλειστη 15-16-17?
και εγώ σε αγαπώ γαμώ τον χριστό μουShadowMech wrote:Ενταξει Τζιμακο
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Υπομονή ρε, κάποτε θα ενημερωθούμε.