Χατζοπούλου 5 βδομάδες 10 γραπτά 3 σελίδων... Μην τις βγάλουμε έξω και τις μετράμε τα παιδιά ξύνουν τα @@ τους δίχως αύριο...Adramelch wrote:What? Χίνης. 3.5 βδομάδες να διορθώσει τριάντα γραπτά δύο σελίδων max.Kuchiki_Byakuya wrote:Αν είναι δυνατόν, τέλος πάντων. Στο πιο εύκολο μάθημα για διόρθωση έχει κάνει ενάμιση μήνα.Zoubulbasaur wrote:Ρώτησα τη Σαγιά, μου είπε ότι "περνάνε τα αποτελέσματα ηλεκτρονικά" και πως η Μεταφορά Θερμότητας Ι θα χει βγει μέχρι την άλλη βδομάδα
Aποτελέσματα Επαναληπτικής Eξεταστικής Μηχανολόγων 2012
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Aποτελέσματα Επαναληπτικής Eξεταστικής Μηχανολόγων 2
"Carry the projector and you'll be a moderator"
Δυναμικη μηχανων 1 και ΜΤΜ ρε παιδια ακομα?
Είναι δυνατόν 4 εβδομάδες για λειτουργικά συστήματα και μάλιστα περίοδο Σεπτεμβρίου?Πόσο υπομονή να κάνει κανείς? Όπως το βλέπω θα φτάσουμε εύκολα τις 6 εβσομάδες..
Αριθμητική ανάλυση και στα στοιχεία σπουδαστή
υπολογιστικη ρευστομηχανικη στα στοιχεια σπουδαστη
η ζωή είναι η κόλαση ή ο παράδεισος
ο κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα επιλογής ή του ενός ή του άλλου.....
ο κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα επιλογής ή του ενός ή του άλλου.....
- ShadowMech
- Praetorian
Μη! Μη! Μη παιδευεστε κυριε Πετροπουλε, μη! Εγω να σας βοηθησω να διορθωσουμε τα γραπτα πυρηνικης 2 ! Δε πειραζει! Μονο 6 βδομαδουλες περασαν, δε πειραζει! Να παρουμε μια καημενη βαθμολογια, ε? Φανταστικε κυριε καθηγητα?
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
Φιλε μου αραξε. Ενα θα σου πω. Η Πετροπουλάρα ενα χρονο πριν εβγαλε την πυρηνικη 2 τα χριστούγεννα! και πηγαινε και τρεχοντας!!
παιδιά μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι τα αποτελέσματα της υπολογιστικής ρευστομηχανικής (επαναληπτική εννοώ) είναι έξω από τη γραμματεία γιατί τη παρασκευή που κοίταξα δεν τα βρήκα...ενώ μου έχει ήδη περαστεί ο βαθμός στη ηλεκτρονική βαθμολογία
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Εγώ πάλι στα στοιχεία σπουδαστή έχω μόνο της κανονικής.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
γνωριζει κανεις για φυσικη 2 και δυναμικη μηχανων ποτε θα βγουνε τα αποτελεσματα;
εχει περασει 4 εβδομαδες και παραπανω ποθ τα δωσαμε...
εχει περασει 4 εβδομαδες και παραπανω ποθ τα δωσαμε...