Πρεπει να πω οτι συμφωνω με το παραπανω σχολιο... Αν υπαρχει θεμα ας πεσει και λιγο τζερτζελο, φορουμ ειμαστε οκ. Αλλα οχι και σε ΟΤΙ λεει συνελευση μεσα...vodka_juniors wrote:με ποιο σκεπτικο καθεστε και γραφετε ειρωνικα σχολια για την αλλαγη ημερομηνιας μιας συνελευσης : δεν εχετε τιποτα αλλο να κανετε και λετε ας σχολιασουμε λιγο πισω απο την οθονη μας ? δεν εκπροσωπω κανεναν με αυτο το ποστ απλα απορω με μερικα πραγματα !
Αναβολή Διεξαγωγής της Συνέλευσης
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- ShadowMech
- Praetorian
Re: Αναβολή Διεξαγωγής της Συνέλευσης
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
vodka_juniors wrote:με ποιο σκεπτικο καθεστε και γραφετε ειρωνικα σχολια για την αλλαγη ημερομηνιας μιας συνελευσης : δεν εχετε τιποτα αλλο να κανετε και λετε ας σχολιασουμε λιγο πισω απο την οθονη μας ? δεν εκπροσωπω κανεναν με αυτο το ποστ απλα απορω με μερικα πραγματα !
ShadowMech wrote: Αλλα οχι και σε ΟΤΙ λεει συνελευση μεσα...
Με το σκεπτικό ότι η ίδια η συνέλευση είναι ένας απαξιωμένος και σάπιος μέχρι το κόκκαλο (αλλά όχι το μεδούλι) θεσμός, και ειδικά από αυτούς που την επικαλούνται, δεν θα πάθει τίποτα αν πούμε και κάτι παραπάνω και κάνουμε πλάκα. Και δεν έκανα πλάκα όχι με τη συνέλευση, αλλά με την συμπεριφορά του 'φοιτητικού συλλόγου'.
Και να ενημερώσω ότι αυτά που λέω εδώ δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο αυτά που λέω στην πραγματική ζωή. Και να μην ενημερώσω τι ακριβώς δεν έχω χρόνο να κάνω γιατί θα πέσει πολύ γέλιο.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
-
- MechEng Seeder
Απλά +1... Ήμαρτον με τις συνελεύσεις. ΜΙΑ φορά δεν έχει βγει ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ απόφαση (γελάω!!). Άμα θέλω τζέρτζελο, μαζεύω και 10 ανθρώπους σπίτι μου, δεν το κάνω σε αμφιθέατρο της σχολής.Kuchiki_Byakuya wrote: Με το σκεπτικό ότι η ίδια η συνέλευση είναι ένας απαξιωμένος και σάπιος μέχρι το κόκκαλο (αλλά όχι το μεδούλι) θεσμός, και ειδικά από αυτούς που την επικαλούνται, δεν θα πάθει τίποτα αν πούμε και κάτι παραπάνω και κάνουμε πλάκα. Και δεν έκανα πλάκα όχι με τη συνέλευση, αλλά με την συμπεριφορά του 'φοιτητικού συλλόγου'.
Και να ενημερώσω ότι αυτά που λέω εδώ δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο αυτά που λέω στην πραγματική ζωή. Και να μην ενημερώσω τι ακριβώς δεν έχω χρόνο να κάνω γιατί θα πέσει πολύ γέλιο.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
άμα το κάνεις σε αμφιθέατρο είναι αγώνας.rg1989 wrote:Άμα θέλω τζέρτζελο, μαζεύω και 10 ανθρώπους σπίτι μου, δεν το κάνω σε αμφιθέατρο της σχολής.
Spoiler: show
Πες ρε σιγα,εχεις πει 1.000.000 αλλα πραγματα αυτο δε θα πεις;Και να μην ενημερώσω τι ακριβώς δεν έχω χρόνο να κάνω γιατί θα πέσει πολύ γέλιο.
- Kyria_patatokeftou
- MechEng Seeder
ο Αγών σουKuchiki_Byakuya wrote:Spoiler: show
I'm fine, as long as my buddha smiles to me..!
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Θα φάμε ξύλο, και δεν θα το αντέξεις.Kyria_patatokeftou wrote:ο Αγών σουKuchiki_Byakuya wrote:Spoiler: show
- Kyria_patatokeftou
- MechEng Seeder
Γιατί νομίζεις αγόρι μου ότι ήρθα πολυτεχνείο ?Kuchiki_Byakuya wrote: Θα φάμε ξύλο, και δεν θα το αντέξεις.
I'm fine, as long as my buddha smiles to me..!
Τελικα ξεκινησε η συνελευση η δεν εχει κοσμο σαν την προηγουμενη????
Democracy is two wolves and a lamb deciding what to have for dinner.
Liberty is a well-armed lamb contesting the vote.
Liberty is a well-armed lamb contesting the vote.
Από όσο είδα κάνανε round up τα προβατάκια τους πρωτοετείς οπότε προμυνείεται δύσκολη η βδομάδα. Τους τσαμπουνάνε και απειλές στυλ "θα πληρώνετε 200 ευρώ το εξάμηνο βιβλία" και άλλα εξευτελιστικά κολπάκια και τους χειραγωγούνε όπως τους αρμόζει.boulis wrote:Τελικα ξεκινησε η συνελευση η δεν εχει κοσμο σαν την προηγουμενη????
Είδομεν.