>> Κανονισμός <<

Βοηθήστε μας να κάνουμε το e-polytexneio ακόμα καλύτερο!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Locked
User avatar
eΝy
Community Founder
Community Founder
Posts: 6266
Joined: Mon Jan 18, 2010 12:07 pm
Gender: Male

>> Κανονισμός <<

Post by eΝy »

Γενικοί κανόνες για τις δημοσιεύσεις:

- Δεν βρίζουμε
- Δεν γράφουμε σε greeklish, ούτε μόνο ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
- Δεν κάνουμε spam ή διαφήμιση.
- Χρήστες που κάνουν ανούσια post (φατσούλες, θαυμαστικά, lols, κλπ) για να πάρουν δικαιώματα θα απενεργοποιούνται για 7 ημέρες χωρίς άλλη προειδοποίηση.
- Δεν ανοίγουμε νέα τοπικς για θεματολογία που υπάρχει σε ήδη υπάρχον τόπικ. Ρίξτε μια ματιά στο τι υπάρχει ήδη πριν ανοίξετε νέα θεματική ενότητα.
-Δεν ανοίγουμε ανούσια τόπικς ή τόπικς μόνο για τρολάρισμα. Οι έχοντες όρεξη για τρολάρισμα μπορούν να ποστάρουν στο Forum Burnout.
- Μουσική και βιντεάκια ποστάρονται στα αντίστοιχα τόπικς. Δεν ανοίγουμε 10 τοπικς για τραγούδια, ποστάρουμε στο "Τι ακούτε τώρα;". Ομοίως για το "YouTube Journal".

Γενικοί κανόνες για τις δημοσιεύσεις που αφορούν μαθήματα:

- Όλοι οι νεοεγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να κάνουν τουλάχιστον 1 post μέσα στο Forum για να μπορούν να ξεκλειδώσουν δικαίωμα download στα Θέματα Εξεταστικής. Μην σπαμάρετε και μην ποστάρετε ανούσια για να πάρετε αυτό το δικαίωμα.
Ο λόγος που υπάρχει αυτός ο κανόνας είναι για να κινητοποιούνται οι νέοι χρήστες να μάθουν πως λειτουργεί ένα forum και είναι ο βασικός πυλώνας που η κοινότητα διατηρείται ζωντανή από το 2005.
- Ανοίγουμε topic στην κατηγορία του αντίστοιχου έτους και όχι όπου να ναι, ελέγχοντας παράλληλα εάν υπάρχει ήδη topic για το συγκεκριμένο μάθημα.
- Τα topics έχουν αυστηρά ονομασία της μορφής :
"Μάθημα" (Ακαδημαϊκό Έτος), π.χ. Βιομηχανική Ρευστομηχανική (2009-2010)
-Τα Θέματα Εξεταστικών και Εργαστήρια και Εργασίες βρίσκονται σε ξεχωριστές κατηγορίες από τις συζητήσεις των μαθημάτων μέσα στο forum της σχολής, όπως φαίνεται εδώ. Εργασίες και Θέματα ποστάρουμε εκεί και όχι μέσα στα topics των μαθημάτων.

Γενικοί κανόνες για τα downloadable αρχεία:

Το polytexneio.gr διατηρεί την μεγαλύτερη βάση σε παλιά θέματα εξεταστικής, εργασίες και σημειώσεις που έχει ή είχε ποτέ φοιτητική ιστοσελίδα.

-Δικαιώματα να κατεβάσουν εργασίες έχουν οι χρήστες που έχουν ανεβάσει κι αυτοί αρχεία, οι Seeders. Στηρίζοντας την Κοινότητα θα σας στηρίξει κι αυτή. Περισσότερες λεπτομέρειες για την διαβάθμιση των δικαιωμάτων των μελών μπορείτε να διαβάσετε εδώ: viewtopic.php?t=148.

-Η χρήση αυτών των αρχείων είναι αποκλειστικά για μη-κερδοσκοπικό σκοπό. Ως εκ τούτου φροντιστήρια, ιδιαιτεράδες και λοιποί προαγωγοί γνώσης που παρασιτούν εις βάρος του εκπαιδευτικού συστήματος απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε αρχείο του Forum αυτού.
Locked

Return to “Λειτουργία & Feedback για την Ιστοσελίδα”