Οδηγίες για το migration στο domain polytexneio.gr

Βοηθήστε μας να κάνουμε το e-polytexneio ακόμα καλύτερο!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
User avatar
eΝy
Community Founder
Community Founder
Posts: 6259
Joined: Mon Jan 18, 2010 12:07 pm
Gender: Male

Οδηγίες για το migration στο domain polytexneio.gr

Post by eΝy »

Αγαπητοί συνάδελφοι,

την 1/1/24 το e-polytexneio.gr θα γίνει redirect στο domain polytexneio.gr. Τα παλιά links προς το e-polytexneio.gr θα εξακολουθούν να λειτουργούν, γινόμενα redirect αυτόματα στο νέο domain.

Σε όλους τους νέους χρήστες συνιστούμε να κάνουν login απευθείας στο νέο domain polytexneio.gr

Αυτό που εσείς οι παλιοί χρήστες θα χρειαστεί να φροντίσετε είναι να αποθηκεύσετε τους κωδικούς σας αν δεν τους θυμάστε.
Τα usernames/passwords σας θα εξακολουθούν να ισχύουν, αλλά αν έχετε αποθηκευμένο τον κωδικό σας μόνο στον browser (chrome, firefox, safari κλπ), αυτός δεν θα συνδέει το νέο domain polytexneio.gr με το username/password που είχατε στο e-polytexneio.gr.

Αν λοιπόν δεν θυμάστε τους κωδικούς σας απέξω μπορείτε να ψάξετε στις ρυθμίσεις στον browser σας τους "αποθηκευμένους κωδικούς", να γράψετε e-polytexneio.gr και να του ζητήσετε να σας τους εμφανίσει. Έπειτα σημειώστε τους κάπου ή κάντε απευθείας login στο νέο domain polytexneio.gr και πατήστε ξανά αποθήκευση κωδικού στον browser.

Αν δεν είστε σίγουροι ότι θυμάστε σωστά τον κωδικό σας και δεν τον αποθηκεύσατε το περασμένο διάστημα, πατήστε απλά "I forgot my password" στο login page και θα σταλεί στο email σας νέο link ενεργοποίησης.
Mechanical Engineering NTUA, 2010
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr
Post Reply

Return to “Λειτουργία & Feedback για την Ιστοσελίδα”