>> Οδηγίες Εγγραφής <<

Βοηθήστε μας να κάνουμε το e-polytexneio ακόμα καλύτερο!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Locked
User avatar
castiel
Praetorian
Praetorian
Posts: 6466
Joined: Tue Oct 05, 2010 8:08 pm
Σχολή: Ναυπηγός
Gender: Male
Location: 501 Not Implemented

>> Οδηγίες Εγγραφής <<

Post by castiel »

Φίλε ΕΜΠίτη,

καλωσήλθες στην ιντερνετική κοινότητα των Φοιτητών Μηχανικών του ΕΜΠ. Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2005 από σπουδαστές Ε.Μ.Π. για να αποτελέσει δικτυακό τόπο συγκέντρωσης σπουδαστών Ε.Μ.Π. για την ενημέρωση επί θεμάτων που αφορούν το Ίδρυμα γενικότερα ή τις σχολές επιμέρους, αλλά και φιλοδοξώντας να αναπτυχθεί και ως χώρος έκφρασης ιδεών.

Το polytexneio.gr κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010 ως διπλωματική εργασία του δημιουργού του Δημήτρη Γκίκα στον Τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών.

Leaflet_eggrafis.pdf
Αναλυτικές Οδηγίες Εγγραφής με το @mail.ntua.gr.
(301 KiB) Downloaded 327 times

Για να εγγραφείς στην Ιστοσελίδα:

:arrow: Χρειάζεται να είσαι μέλος της Πολυτεχνειακής Κοινότητας του ΕΜΠ.
:arrow: Μπορείς να γραφτείς πατώντας Register χρησιμοποιώντας μονάχα το e-mail της Σχολής που σου παρέχεται από το Κέντρο Δικτύων ΕΜΠ (της μορφής xxx@mail.ntua.gr).
:arrow: Το e-mail αυτό πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει και να έχεις φροντίσει να μην είναι γεμάτος ο φάκελος των εισερχομένων πριν αποπειραθείς να εγγραφείς, γιατί θα σου σταλεί επιβεβαιωτικό μήνυμα μόλις ολοκληρώσεις την διαδικασία εγγραφής. Αναλυτικότερες οδηγίες επ αυτού μπορείς να βρεις στο pdf που παρατίθεται παραπάνω.

:arrow: Σε κάθε περίπτωση όσοι δεν καταφέρνουν να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους διαγράφονται κάθε μέρα, οπότε μπορείς να ξαναδοκιμάσεις την επόμενη (έχοντας ρυθμίσει το mail ntua πρώτα).

:!: :!: PS. To e-mail μπορεί να κάνει έως και περίπου 15 λεπτά να έρθει.


:arrow: Είναι πολύ σημαντικό να βάλετε ένα αξιόλογο password στον λογαριασμό σας. Κωδικοί πρόσβασης τύπου 123456 είναι εύκολο να πέσουν θύματα hacking. Αν χάσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας, ΔΕΝ θα μπορέσετε να φτιάξετε άλλον, καθώς μόνο με το email της σχολής μπορεί να ανοιχτεί νέος λογαριασμός και το δικό σας θα είναι δεσμευμένο στον compromised λογαριασμό.


Αφού εγγραφείς στην Ιστοσελίδα:

Καταρχάς καλό θα ήταν να διαβάσεις και τον Κανονισμό της σελίδας προτού αρχίσεις να δημοσιεύεις για να μην βρεθείς στα καλά καθούμενα εκτός Forum...

:arrow: Μπορείς να ξεκινήσεις να συμμετέχεις στις συζητήσεις στο Forum μας από την Ενότητα "Ξεκίνημα στο Polytexneio!!!".

:arrow: Μπορείς να ρυθμίσεις το προφίλ σου διαβάζοντας τις οδηγίες εδώ.

:arrow: Εάν δεν γνωρίζεις τίποτα για τη λειτουργία Ιστοσελίδων τύπου Forum μπορείς να ξεκινήσεις μαθαίνοντας τα βασικά πατώντας εδώ.Καλή αρχή!! ;)

Η ομάδα διαχείρισης του Forum


Follow our community:
Image
Locked

Return to “Λειτουργία & Feedback για την Ιστοσελίδα”